Valamennyi élelmiszer előállítással foglalkozó üzemnél, tevékenységnél az alkalmazott (alkalmazandó) technológiára vonatkozó részletes technológiai utasítást kell készíteni. Technológiai utasításnak szinkronban kell lenni a gy.lap vonatkozó részeivel. Technológiai utasítás részleteiről a navigáció Élelmiszerbiztonsági Kézikönyv (ÉBK) oldalán a vonatkozó felyezetben található információ.

A bejegyzés trackback címe:

https://elelmiszerbiztonsag.blog.hu/api/trackback/id/tr69898262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabad ember 2009.01.23. 22:36:34

Ezek érvényesek a vendéglátóhelyekre is?

A Sólyom 2009.01.24. 12:18:27

Igen érvényesek! Annyiban módosul, hogy a vendéglátásban értelemszerűen a receptúrával és az anyagnormával kell összhangban lennie.
Hamarosan teljesen kész lesz a honlapom, akkor valamennyi kérdésedre találni fogsz választ!

Egyébként rengeteg vendéglős ügyfelemnek problémát okoz ez a dolog!
süti beállítások módosítása