részletekért tovább a honlapra...

 

ÉBK- nek a következő felyezeteket kell tartalmaznia - MINTA - :

» Fedlap

» Tartalomjegyzék

» 01. Felelősségi körök meghatározása

» 02. Vezetői élelmiszerbiztonsági felülvizsgálat

» 03. Dokumentációs rendszer felépítése

» 04. HACCP rendszer alkalmazása

» 05. Dokumentumok szabályozása

» 06. Beszerzési előírások

» 07. Minőségi előírások

» 08. Termékek azonosítása és nyomon követése

» 09. Technológiai utasítás

» 10. Üvegtörések megelőtése és kezelése

» 11. Higiéniai utasítás  

A minta (konkrét húsipari tevékenységre vonatkozó dokumentum) egy olyan séma, mely megfelelő átdolgozással, módosítással, szinkronizálással az élelmiszerlánc bármely szegmensében alkalmazható.

 

Adó optimalizálás - Vagyon védés - Legálisan itt...

 

 

HIGIÉNIAI OKTATÁS ÉS VIZSGÁZTATÁS A GYAKORLATBAN
Friss és aktuális itt...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

http://elelmiszerbiztonsag.blog.hu/api/trackback/id/tr60905963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

brrz 2009.02.05. 07:22:23

Üdv!

Próbáltam megnézni, de átdobott a gmail-re.
?

A Sólyom 2009.02.05. 18:08:28

Köszönöm, hogy szóltál!
Sajnos valóban így van, nem tudom mi az oka. Hamarosan, 1-2 napon belül helyrehozom a hibát. Nézz majd vissza többször, megéri!

brrz 2009.02.23. 07:42:16

Szia!
Látom nem sikerült megoldani, így is marad?
Üdv!

A Sólyom 2009.02.23. 22:10:23

Nem marad így! Itt nem tudom, megoldani. Egy azonos témájú honlapot készítek, mely hamarosan kész. Itt jelezni fogom. Ez a blog megmarad, de csak hivatkozásként és a vélemények, kommentek számára. A honlapról a komment linkje ide fog mutatni.