Az Európai Únió tagországaiban, így Magyarországon sincs minimumvizsga kötellezettség!

Nem kötelező a szakhatóságok által tartott minimumvizsgára elmenni. Ennek ellenére folyamatosan küldik a "Behívó parancs"- ot, melyben nem tüntetik fel, hogy a felhívás csupán egy ajánlat, melyre NEM KÖTELEZŐ ELMENNI.

DE!  Továbbra is szükséges és kötelező az oktatás és a vizsgáztatás!

Ellenőrizhetik és ellenőrizni is fogják, mint azt már nyílván jó néhányan tapasztaltátok is. A dolgozót is megkérdezhetik az ellenőrzés alkalmával, hogy felmérjék a valódi tudásszintjét.

Kivonat az új, vonatkozó rendelet szövegéből a teljesség igénye nélkül:

"Oktatás, továbbképzés   4. § (1) Valamennyi élelmiszer-vállalkozónak gondoskodnia kell arról, hogy az élelmiszerekkel foglalkozó dolgozók tevékenységüknek megfelelõ módon higiéniai szempontból felügyelet alatt álljanak, és azokban az élelmiszer-higiéniai kérdésekben, amelyek munkájuk során érintik õket, rendszeresen megfelelõ tájékoztatásban, oktatásban részesüljenek."
(68/2007. (VII.26.) FVM-EüM-SZMM együttes rendelet az élelmiszer-elõállítás és forgalomba hozatal egyes élelmiszer-higiéniai feltételeirõl és az élelmiszerek hatósági ellenõrzésérõl)

 

Jogosan merül fel bennetek a kérdés: Hogyan oldjuk meg?

Adok nektek egy kiváló megoldást, sőt szakmai véleményem szerint jelenleg a piacon lévő legjobb szakmai anyagot javaslom nektek. Én magam is dolgozom vele.

 

CSINÁLD MAGAD LÉPÉSRŐL - LÉPÉSRE "DOBOZOS OKTATÁSI, VIZSGÁZTATÁSI CSOMAG"

Egyszerű, időtakarékos és költséghatékony megoldás. Egyszerűen meg tudtok felelni a lehető legkevesebb pénzből, minimális időráfordítással az oktatás és vizsgáztatás kötelező előírásainak és a szakhatóság elvárásainak. Legalább 5 évig tudjátok használni úgy, hogy csak egyszer kell fizetni érte.

 

A Dobozos Oktatási és Vizsgáztatási Csomag ára:  25.000 Ft+Áfa (31.250.-)

 

 

Amennyiben érdekel, ITT... megrendelheted a Dobozos Oktatási és Vizsgáztatási Csomagot.

Szakmailag és tiszta lelkiismerettel ajánlom nektek, tényleg kiváló és ha bele gondoltok, gyakorlatilag "ingyen" van. Ha bármi kérdésetek van, jelezzétek nyugodtan itt a blogon, vagy írjatok az emailemre!

Elérhetőségem jobb oldalt megtaláljátok.

 

Adó optimalizálás - Vagyon védés - Legálisan itt...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elelmiszerbiztonsag.blog.hu/api/trackback/id/tr761054831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

büntetlen 2009.05.29. 18:03:05

még jó,hogy lehet kapni xdxd
süti beállítások módosítása