Egy adott cég, vállalkozás, vállalkozó életében a legnagyobb pénzszivárgó az adó.  Nyilván az elsődleges cél ezen szivárgók megszüntetése. 

Az érthetetlen és kicsinyes adószabályozások, az adórendszer áttekinthetetlensége, valamint a viselhetetlenül magas adóterhek arra késztetik a vállakozókat, cégeket, hogy életben maradásuk érdekében esetenként kikerüljék a törvényes utat. Magyarország sajnos élhetetlenné vált, tudatosan megfojtja a vállalkozásokat.

 

Pedig létezik törvényes, teljesen legális megoldás!

Az EU-s alkotmány kimondja, hogy valamennyi, az EU-s tagországban működő cég, ill. vállalkozás ott adózik ahol azt jónak látja.  A feltétel, hogy az adott országnak ún. kettős adózás mentesség egyezménye legyen, esetünkben Magyarországgal.

Valamennyi magyar vállalkozás legálisan hozhat létre és működtethet nemzetközi céget.

Hangsúlyozom, szó nincs adóelkerülésről, vagy csalásról. Ugyanúgy kell fizetni adót, csak sokkal kevesebbet! Az egyetlen legális megoldás a lehető lekedvezőbb adóoptimalizálás eléréséhez. Mely az adózás előtti eredmény adóit érinti, társasági adó, nyereség adó stb. 

 

A nemzetközi cég alkalmas a megszerzett javak, a vagyon tökéletes megvédére.  Esetleges "probléma" esetén a hatalom, az állam nem tudja rátenni a kezét a vagyonra, nem tudja elvenni azt. Vonatkozik ez a céges és a magán vagyonra is. Ld.: vagyonosodási vizsgálat, csőd, felszámolás, nagy értékű hatósági büntetés stb.

 

Alkalmas még a külömböző illetékek - ingatlan, örökösödés, cég,- vagyon értékesítés stb. - és adók - ingatlan, vagyon stb. - optimalizálására, esetenként legális elkerülésére.

 

Ha érdekes az Ön számára amit olvasott, keressen meg bátran! Biztos vagyok benne, hogy tudunk segíteni.

 

További információkért megkereshet, felteheti kérdéseit, vagy személyes megbeszélést kérhet   itt...

A bejegyzés trackback címe:

https://elelmiszerbiztonsag.blog.hu/api/trackback/id/tr771167916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása