2009.01.23. 15:26
Élelmiszerbiztonság definíciója
Az élelmiszerbiztonság a termelés és a forgalmazás teljes folyamatában annak biztosítása, hogy az élelmiszer nem veszélyezteti a fogyasztó egészségét, ha azt rendeltetési célnak megfelelően készítik el és fogyasztják.
1 komment
Címkék: élelmiszerbiztonság haccp
A bejegyzés trackback címe:
https://elelmiszerbiztonsag.blog.hu/api/trackback/id/tr26897876
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Farkas Erika 2009.10.29. 08:41:13
Nagyító alatt az élelmiszerbiztonság, kulisszatitkok az évvégi hatósági razzuiákról, avagy hogyan kerülhetőek el a fájdalmas bírságok címmel Élelmiszer-Biztnsági Konferencia lesz 2009. november 26-én Budapesten.
Itt lehet bővebb információkat szerezni:
www.szakkonferencia.net
A konferenciát az hívta életre, hogy a hatóságok illetékessége és jogkörei változtak, és így biztosan új követlmények, új előírások születnek.
Maguk a hatóságok, illetve HACCP tancsadók segítik a konferencián a résztvevőket eligazodni ebben az előírás-útvesztőben.
Itt lehet bővebb információkat szerezni:
www.szakkonferencia.net
A konferenciát az hívta életre, hogy a hatóságok illetékessége és jogkörei változtak, és így biztosan új követlmények, új előírások születnek.
Maguk a hatóságok, illetve HACCP tancsadók segítik a konferencián a résztvevőket eligazodni ebben az előírás-útvesztőben.