2009.01.27. 12:55
Élelmiszerbiztonsági Kézikönyv ( ÉBK )
részletekért tovább a honlapra...
ÉBK- nek a következő felyezeteket kell tartalmaznia - MINTA - :
» 01. Felelősségi körök meghatározása
» 02. Vezetői élelmiszerbiztonsági felülvizsgálat
» 03. Dokumentációs rendszer felépítése
» 04. HACCP rendszer alkalmazása
» 05. Dokumentumok szabályozása
» 08. Termékek azonosítása és nyomon követése
» 10. Üvegtörések megelőtése és kezelése
A minta (konkrét húsipari tevékenységre vonatkozó dokumentum) egy olyan séma, mely megfelelő átdolgozással, módosítással, szinkronizálással az élelmiszerlánc bármely szegmensében alkalmazható.
Adó optimalizálás - Vagyon védés - Legálisan itt...
HIGIÉNIAI OKTATÁS ÉS VIZSGÁZTATÁS A GYAKORLATBAN
Friss és aktuális itt...
4 komment
Címkék: kézikönyv élelmiszerbiztonsági
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
brrz 2009.02.05. 07:22:23
Próbáltam megnézni, de átdobott a gmail-re.
?
A Sólyom 2009.02.05. 18:08:28
Sajnos valóban így van, nem tudom mi az oka. Hamarosan, 1-2 napon belül helyrehozom a hibát. Nézz majd vissza többször, megéri!
brrz 2009.02.23. 07:42:16
Látom nem sikerült megoldani, így is marad?
Üdv!