A Jó Higiéniai Gyakorlat ( GHP ) és Jó Gyártási Gyakorlat ( GMP ) útmutatónak elsősorban az a célja, hogy az élelmiszer előállítást végző dolgozóknak segítse a munkáját, utat mutasson az  üzemi és élelmiszer-higiénia megfelelő alkalmazásához. Mivel összhangban van a tevékenységet szabályzó rendeletekkel, egy fajta mankóként szolgál az adott üzem vezetésének és dolgozóinak. Másrészt pedig segítséget nyújt, megkönnyíti, meggyorsítja a szakhatóság ellenőrzési feladatait. GHP tartalma legyen egyszerűen, érthető nyelven fogalmazott, hiszen a munkatársak csak is akkor fogják használni, ha meg is értik ami bele van írva. Legyen testre szabott, szinkronban az alkalmazott technológiával. 

 

részletekért tovább a honlapra...

 

Adó optimalizálás - Vagyon védés - Legálisan itt...

 

 

HIGIÉNIAI OKTATÁS ÉS VIZSGÁZTATÁS A GYAKORLATBAN
Friss és aktuális itt...

 


 

Élelmiszeriparos GHP:

 

Fedlap

GHP kézikönyv

 

Boltos GHP:

 

Fedlap

GHP kézikönyv

 

Élelmiszer nagykereskedelem:

 

Fedlap

GHP kézikönyv

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elelmiszerbiztonsag.blog.hu/api/trackback/id/tr41905962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása