2009.01.27. 12:53
Jó Higiéniai Gyakorlat útmutató ( GHP )
A Jó Higiéniai Gyakorlat ( GHP ) és Jó Gyártási Gyakorlat ( GMP ) útmutatónak elsősorban az a célja, hogy az élelmiszer előállítást végző dolgozóknak segítse a munkáját, utat mutasson az üzemi és élelmiszer-higiénia megfelelő alkalmazásához. Mivel összhangban van a tevékenységet szabályzó rendeletekkel, egy fajta mankóként szolgál az adott üzem vezetésének és dolgozóinak. Másrészt pedig segítséget nyújt, megkönnyíti, meggyorsítja a szakhatóság ellenőrzési feladatait. GHP tartalma legyen egyszerűen, érthető nyelven fogalmazott, hiszen a munkatársak csak is akkor fogják használni, ha meg is értik ami bele van írva. Legyen testre szabott, szinkronban az alkalmazott technológiával.
részletekért tovább a honlapra...
Adó optimalizálás - Vagyon védés - Legálisan itt...
HIGIÉNIAI OKTATÁS ÉS VIZSGÁZTATÁS A GYAKORLATBAN
Friss és aktuális itt...
Élelmiszeriparos GHP:
Boltos GHP:
Élelmiszer nagykereskedelem:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.