Az ÉBK az élelmiszerbiztonsági rendszer alapja. Itt kerül meghatározásra és szabályzásra, pontosan hogy épül fel, mit tartalmaz az adott rendszer, meghatározza és szabályozza a HACCP rendszer kialakítását és tartalmát, a rendszer dokumentációk formai követelményeit és a munkautasításokra vonatkozó szabályzásokat.

ÉBK a következő felyzeteket tartalmazza: Felelősségi körök meghatározása - Vezetői élelmiszerbiztonsági felülvizsgálat - Dokumentációs rendszer felépítése - HACCP rendszer alkalmazása - Dokumentumok szabályozása - Minőségi előírások - Termékek azonosítása és nyomon követése, Termékvisszahívás - Technológiai utasítás - Higiéniai szabályzat

Részletek a Navigációban.

A bejegyzés trackback címe:

https://elelmiszerbiztonsag.blog.hu/api/trackback/id/tr53898490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása