2009.01.23. 21:13
Élelmiszerbiztonsági Kézikönyv (ÉBK)
Az ÉBK az élelmiszerbiztonsági rendszer alapja. Itt kerül meghatározásra és szabályzásra, pontosan hogy épül fel, mit tartalmaz az adott rendszer, meghatározza és szabályozza a HACCP rendszer kialakítását és tartalmát, a rendszer dokumentációk formai követelményeit és a munkautasításokra vonatkozó szabályzásokat.
ÉBK a következő felyzeteket tartalmazza: Felelősségi körök meghatározása - Vezetői élelmiszerbiztonsági felülvizsgálat - Dokumentációs rendszer felépítése - HACCP rendszer alkalmazása - Dokumentumok szabályozása - Minőségi előírások - Termékek azonosítása és nyomon követése, Termékvisszahívás - Technológiai utasítás - Higiéniai szabályzat
Részletek a Navigációban.
Szólj hozzá!
Címkék: élelmiszerbiztonság haccp
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.