Szolgáltatásunk lényege egyszerű. Ön elmondja az alábi tevékenységeink közül melyikre van szüksége, mi pedig gyorsan (max. 2 napos határidő), vagy azonnal teljesítjük.

Nyilván számtalanszor került már, vagy kerülhet olyan helyzetbe, mikor égető szüksége volt, ill. lenne hatékony, gyors segítségre. Nos, Mi pontosan ezen helyzetek megoldásában segítünk Önnek.

Következő esetekben keressen meg bennünket:

  • Ha sürgősen, vagy azonnal HACCP igazoló felülvizsgálatra és annak jegyzőkönyvére van szüksége,
  • Ha sürgősen, vagy azonnal átfogó élelmiszerbiztonsági felülvizsgálatra van szüksége,
  • Ha sürgősen ISO, vagy IFS auditra, belső auditra, felülvizsgálatra és azok jegyzőkönyvére van szüksége,
  • Ha sürgősen, vagy azonnal HACCP, vagy komplex élelmiszerbiztonsági dokumentációra van szüksége,
  • Ha sürgősen, vagy azonnal ISO, vagy IFS szabványrendszer dokumentációra van szüksége,
  • Ha éppen váratlan hatósági ellenőrzést kapott és hiányzik valamelyik dokumentáció, esetleg semmi sincs rendben és azonnal szüksége lenne bármilyen dokumentumra, vagy rendszerre,
  • Ha Önnek bármilyen hatósági, vagy beszállítói ellenőrzés kapcsán sürgősen, vagy azonnal szüksége van egy külső tanácsadóra.

 

Szolgáltatásunk menete:

Ön megkeres bennünket a megadott elérhetőségen, Mi azonnal, de legfeljebb 1 órán belül visszahívjuk. Elmondja igényeit, ami alapján elkérjük a szükséges adatokat az igényelt szolgáltatás hatékony elvégzéséhez. Majd igény szerint azonnal nekiállunk a teljesítésnek. Ha nem azonnal kérik, egy napon belül teljesítjük az igényelt szolgáltatást, de szélsőséges esetben is max. 2 napon belül.

Miután elkészítettük az adott dokumentációt, azonnal elküldjük az Ön által megadott email címre és ezzel párhuzamosan az eredeti anyagot elküldjük a címére postán, elsőbbségi feladással. Ha szükséges és megoldható személyesen is elmegyünk Önhöz.

 

Bármilyen igénnyel is keres meg, nem kérdezősködünk feleslegesen, nem okoskodunk, nem fontoskodunk, elkészítjük az igényelt anyagot.

Díjazás:

Alapfeltétel, hogy kizárólag akkor küldjük el az igényelt anyagot, ha az előre kifizetésre került az általunk megadott számlaszámra.

Áraink:

1. Ha sürgősen, vagy azonnal átfogó élelmiszerbiztonsági felülvizsgálatra, ill. HACCP igazoló felülvizsgálatra és annak jegyzőkönyvére van szüksége  -  A felülvizsgálat elvégzéséről "IGAZOLÁS" dokumentum és részletes jegyzőkönyv készül. Részletessége a tevékenység valamennyi folyamatára kiterjed. 

                                                            Élelmiszeripar - 35.000 Ft+Áfa

                                                            Közétkeztetés - 35.000 Ft+Áfa

                                                            Élelmiszerkereskedelem - 25.000 Ft+Áfa

 

2. Ha sürgősen ISO, vagy IFS auditra, belső auditra, felülvizsgálatra és azok jegyzőkönyvére van szüksége  -  Az audit elvégzéséről részletes jegyzőkönyv és IGAZOLÁS dokumentum készül. Részletessége az adott szabvány rendszer valamennyi folyamatára kiterjed.   

                                                                            40.000 Ft+Áfa

 

3. Ha sürgősen, vagy azonnal HACCP, vagy komplex élelmiszerbiztonsági dokumentációra van szüksége  -  Megrendelés visszaigazolásától számított maximum 2 napon belül elkészítem az igényelt rendszer dokumentációt. Amennyiben igény van rá, lehetőség szerint "azonnal" elkészítem. Az elkészítéstől számítva fél éves garanciát vállalok az elkészített dokumentációra.

                                                              

                                                            Élelmiszeripar - 50.000 Ft+Áfa

                                                            Közétkeztetés - 50.000 Ft+Áfa

                                                            Élelmiszerkereskedelem - 30.000 Ft+Áfa

                                                      Haszonállat tartás, hízlalás - 30.000 Ft+Áfa

                                                            Nyers tej termelés - 30.000 Ft+Áfa

                                                                            

4. Ha sürgősen, vagy azonnal ISO, vagy IFS szabványrendszer dokumentációra van szüksége  -  Megrendelés visszaigazolásától számított maximum 2 napon belül elkészítem az igényelt rendszer dokumentációt. Amennyiben igény van rá, lehetőség szerint "azonnal" elkészítem. Az elkészítéstől számítva fél éves garanciát vállalok az elkészített dokumentációra.

                                                              80.000 Ft+Áfa

 

5. Ha Önnek bármilyen hatósági, vagy beszállítói ellenőrzés kapcsán sürgősen, vagy azonnal szüksége van egy külső tanácsadóra.

                                                              80.000 Ft+Áfa/alakalom,

                                               vagy éves megállapodás megegyezés szerint.

 

Amennyiben Önnek szüksége van valamelyik szolgáltatásunkra és úgy dönt megrendeli tőlünk, kérem kattintson erre  SZOLGÁLTATÁST RENDELEK  a linkre!

 

 

    

A bejegyzés trackback címe:

https://elelmiszerbiztonsag.blog.hu/api/trackback/id/tr332053210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása